Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Walka o podium] Isuribi vs. Heniuś [ZAKOŃCZONY]

Valky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358430440-U286162.png

Walka o 3 miejsce to nie byle co , gratuluję obydwóm użytkownikom dojście do tego poziomu i z tego miejsca, życzę powodzenia.

:)

W tej rozgrywce poziom zostaję trochę podniesiony i zamiast 3 elementów zostaną narzucone aż 4 trudne do połączenia w całość tematy.

Tematyka: Gitara, miasto, smok, dziewczynka

Dodatkowe informacje : Min. wymiary pracy to : 400x500 px. Liczymy na kreatywność.

Tekst : Tak, (bez nicków)

Termin składania prac : 27.02.2013 Do końca dnia. Jeśli wyślecie mi wiadomość musi ona zostać potwierdzona, inaczej spamujcie na gg lub do xamizo. (unikniemy tym sposobem jakiś niedomówień)

Termin głosowania : ... zostanie podany

Przypominam o wzorze głosowania!!

( nie jest narzucony bo tak chcemy, pomaga nam to w dokładnym i szybkim podliczeniu )

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się, to i to...

[praca_2]<- (możemy zostawić puste lub coś dopisać- co nam sie nie podoba etc.)

Głosy bez dodania opinii itp. nie będą brane pod uwagę, w skrajnych przypadkach nagradzane warnem.

Powodzenia !

1363095337-U286162.png

Opublikowano

[praca_1]

at22702.png

[Praca_2]

1361980773-U173186.png

Zapraszam do głosowania :)

Zwycięzca stanie na podium z nr. 3

Czas głosowania : Do 02.03.2013

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Hm. Spodziewałem się lepszych prac, serio :(

Głosuje na 1 pracę bo przedstawia ciekawszy pomysł chociaż niestety słabsze wykonanie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie chcę ani hejtować, ani kogoś obrażać, ale naprawdę te prace to finaliści MPC AT? o.O

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ jest minimalnie lepsze i kreatywniejsze (smok w ogóle niewtopiony w otoczenie, brak rozmieszczenia światła, ogólny chaos panuje)

[praca_2]<- tutaj nie zostało zrobione praktycznie nic, prócz dodania trzech renderów na obrazek i użycia miękkiej gumki (zamek wygląda jakby był w powietrzu i dół zamku został wymazany, postać w ogóle nie pasuje, a smoka na dole w ogóle nie zauważyłem)

Dla mnie mogliście się bardziej postarać.

Opublikowano

To walka o 3 miejsce? Serio?

Wchodząc spodziewałem 4x lepszych prac. Nie ma na co oddawać głosu, obydwie fatalne.

Opublikowano

W PM'kach, nie chodzi o to, by nawalić wszystkie materiały, które były podane, tylko żeby to ze sobą współgrało i tworzyło jakąś historię, scenę... Np dziewczyna stojąca na balkonie zamku, grająca serenadę do lecącego w jej stronę smoka.... (tak, jestem inna xD)

Ok, więc tak:

[praca_1] Lodowy smok, w ogóle nie współgra z tematyką PM'ki, która można określić po napisie. Wręcz się ze sobą to gryzie. Tekstura ognia, nie wygląda realistycznie, napis fuuj...

[praca_2] Dużo mniej rażą w oczy błędy, niż w jedynce. Chociaż smoka musiałam trochę szukać...

Opublikowano

Pojedynek dobiegł końca, oto wyniki :

Praca nr 1. 9 głosów Autor: Isuribi

Praca nr 2. 3 głosów Autor: Heniuś

Pojedynek wygrała Isuribi i tym samym zajmuję trzecie, bardzo wysokie miejsce w konkursie .

Serdecznie gratuluję :)

Ogólne podsumowanie konkursu będzie po rozstrzygnięciu finału, wtedy również zostaną przyznane nagrody.

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...